Skip to the main content.
Tag det i brug i din salon (0kr)
Tag det i brug i din salon (0kr)

Download prisliste

Book samtale

 

 

 

OVER HALVDELEN AF KUNDERNE BOOKER DERES TIDER UDEN FOR SALONERNES ÅBNINGSTIDER

 

Ifølge vores bookingdata foretager 52 % af kunderne reservationer til saloner mellem kl. 17.00 og 09.00 – dvs. uden for salonernes normale åbningstid. Iværksættere, som ikke anvender digitale bookingsystemer, kan miste hundredtusindvis af kroner om året på grund af manglende bookinger.

Tag det første skridt mod en mere profitabel forretning ved at downloade vores gratis guide, der besvarer dine spørgsmål om online booking.

Book Salon Data Graphics

FLERE KUNDER MED ELEKTRONISK BOOKING

Online booking døgnet rundt giver dine kunder mulighed for at booke tider, hvor som helst og når som helst. Det er også en kanal, hvor kunderne kan finde din virksomhed. Du kan indlejre en bookingkalender direkte på din hjemmeside eller tilføje et link til dine sociale medier. Administrer og se dine bookinger via din elektroniske kalender, og bestem længden af ​​dine arbejdsdage og pauser for at sætte rammerne for kundebookinger.

Booking

GUIDE TIL SALONEJEREN

Denne guide er til dig, der stadig modtager dine bookinger over telefonen, og administrerer dine vagter ved hjælp af en gammeldags papirkalender. Booksalon ønsker, at iværksættere har de bedst mulige værktøjer til en overkommelig pris. Det gør det muligt for professionelle at fokusere på det, som er vigtigst ⎯ deres arbejde. I denne guide får du tips til, hvordan du kan effektivisere din virksomhed, og hvordan booksalon kan gøre din hverdag meget nemmere.

Download guiden via formularen nedenfor!

 

Paperikalenterit_Denmark